vrijdag 15 september 2017

nieuw thema.

Beste ouder(s)

Ondertussen zijn we wat geroutineerd. De kindjes weten al hoe de klas werkt, de mama's en papa's ondertussen ook al een beetje. Het jaarthema is geopend met een superleuke sportdag, ... kortom we kunnen starten met ons tweede thema. Waar de focus bij 'naar school' lag op de organisatorische kant gaan we nu de gevoelige kant op. Het nieuwe thema gaat over mijn knuffel. 

Jules is zijn knuffel verloren en er is wat paniek... hoe dat afloopt horen jullie in de loop van de komende 2 weken. 
We leren ook over het kleur 'bruin' Het kleur van Jules knuffel. 
De snoezelhoek staat centraal in dit thema en we gaan allerlei activiteiten met onze knuffels doen. We leren ook over het werkwoord knuffelen. Wanneer doen we dat? Wie vindt dat leuk en wie niet? Daarbij aansluitend gaan we een eerste keer sherbornen. Dat is een activiteit waarbij we ons bewust worden van ons eigen lichaam aan de hand van allerlei oefeningen. We gaan ook al eens een poging doen tot een kindermassage bij elkaar... Ik ben benieuwd :)

Graag meebrengen:
- op maandag hun lievelingsknuffel, waarmee ze in hun bed slapen. (Ik zorg er zeker voor dat die 's avonds terug meegaat naar huis)
- Vanaf dinsdag: Een grote en een kleine knuffel die de komende twee weken in de klas mag blijven. 

Graag op alles de naam noteren aub.

Groetjes en prettig weekend
Juf Heleen

ps. Hieronder nog enkele sfeerfoto's van het afgelopen thema. De foto's van de sportdag kan je terugvinden op de schoolsite.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten